Jestli máš jakýkoliv materiály, který by se hodily ke zveřejnění na těchto stránkách, tak sem s nima, protože starat se o obsah jen ve dvou lidech je poněkud únavný.
Já bych byl pro všemi deseti + vzdálenost by pro mě nebyla problém. ABBA je pro mě srdeční záležitost, a proto by mi ani delší vzdálenost nevadila, i když se mi Praha také jeví, jako docela dobrý nápad.......
Lidičky!!! Bylo by super, kdyby někdo zrealizoval Abba-day CZ...skvělá myšlenka, ale bylo by výborné nezůstat jenom u ní a rozhoupat se!
Já neumím vytvářet žádné webové ankety, ale myslím si, že tady na tomto fóru by se nějaká určo hodila (k zjištění, jestli má vůbec nějaký Abba-day u nás co se týče návštěvnosti šanci)-viz: "kolik lidí by se zúčastnilo Abba-day např. v případě jeho konání v Praze?!" Máme Abbu rádi, proto by bylo dobré se sejít a uspořádat pořádnou Abba přehlídku se vším všudy...
Co vy na to?! :-)
Mirka
Vážení přátelé, vzhledem k tomu, že náš nový redaktor pro myšlenku českého ABBA Day přímo plane a je podle vlastních slov víc než ochoten osobně organizačně přispět, otevírám znovu tohle téma. Na ABBA Wonder dám novou anketu s jednoznačným "Na případný ABBA Day do Prahy (protože ta se mi opravdu jeví jako nejpříhodnější) přijedu ANO/NE", takže račte hlasovat, ať víme, jak na tom po pár letech od původní myšlenky jsme (tehdá to nebylo nijak slavný). Zároveň vyzývám k diskusi o možnostech, co byste chtěli na takové akci mít, čím můžete přispět a tak všelijak podobně. Osobně mě napadlo zkusit kontaktovat českou pobočku Universalu s žádostí o podporu, pak by se dal přizvat zástupce nějakého hudebního obchodu, aby udělal prodejní stánek, dokážu si představit alespoň nějakou minivýstavu osobních sbírek... Pište, pište, pište.
Po měsíci máme 16 (slovy šestnáct) zájemců, takže toto téma bych uzavřel a už bych se k tomu, nedej Bože, nevracel Aspoň máme jasno a oněch šestnáct statečných se může sejít někdy v létě a dát si společně pivo či jinou tekutinu dle vlastní chuti. Howgh!