Ahoj Mirko!
Samostatně tyhle alba na CD opravdu k sehnání nejsou a pravděpodobně v dohledné době ani nebudou. Před několika lety Sony odstartovalo projekt, kdy měly postupně vyjít všechny alba od Agnethy i s bonusama, ale došlo akorát na první dvě - Agnetha Fältskog a Agnetha Fältskog Vol.2 a právě kvůli bonusům bylo další vydávání zastaveno a obě desky byly staženy z prodeje, protože u některých bonusů došlo k porušení autorských práv.
Dlouho to vypadalo, že Agnetha zůstane jediným členem Abby, který nebude mít svoji diskografii vydanou na CD. Naštěstí nakonec v roce 2004 vyšel box šesti CD nazvaný "De Första Aren", který obsahuje všechny řadovky - Agnetha Fältskog, Agnetha Fältskog Vol.2, Som Jag Är, När En Vacker Tanke Blir En Sang a Elva Kvinnor I Ett Hus, plus bonusový CD. Je to naprosto skvělá věc, ale ta firma, u který jsem to koupil, už to stáhla z prodeje - takže jedině zkusit ještě někde jinde - např. zde: [
www.musickatalog.cz]
Ještě k těm albům - z toho, co Agnetha vydala je naprostá perla Elva Kvinnor I Ett Hus, ostatní alba se tomu ani zdaleka nepřibližujou. När En Vacker... je ale dobrá deska, taky si ji rád poslechnu. Co se ovšem týče prvních dvou alb Agnetha Fältskog a Agnetha Fältskog Vol.2, tak ty jsem si poslech jednou a myslím, že už to asi víckrát nezopakuju. Fakt se mi to nelíbí, až na výjimky samozřejmě, ale ty jsou dostupný na kompilacích jako třeba My Love, My Life nebo Tio Ar Med Agnetha.
Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Isil (15.04.2006 18:35)