CZ EN DE
ABBA WORLD Revival – Academia centrum UTB Zlín !!!

Na základě loňského velkého úspěch, se i letos 18.04.2017 konalo další nezapomenutelné celovečerní vystoupení ABBA WORLD Revivalu ve Zlínském Academia centru UTB, jehož velkou aulu úderem 19 h zaplnili diváci, kteří si přišli připomenout fenomenální skupinu ABBA, to vše v podání koncertní show pražského ABBA WORLD Revivalu. V programu tradičně zaznělo přes 30 nezapomenutelných písní a závěrečných cca 30 minut večera bylo, podobně jako v loňském roce, ve znamení „standing ovation“, od skvělého publika. To je vždy ta naprosto největší odměna pro ABBA WORLD Revival za předvedený výkon a nasazení. Celá kapela si vystoupení více než užila a odnesla si nezapomenutelné vzpomínky. Vážení diváci, byly jste naprosto úžasní, bylo to mimořádné. Děkujeme Vám! …… Rádi bychom se s Vámi podělili o velmi příznivý ohlas, který jsme dostali od návštěvníka letošního Zlínského vystoupení:

…. “ Dobrý den, dne 18. 4. 2017 jsem navštívil Vaše vystoupení ve Zlíně a nedá mi to nereagovat. Jste úžasní! Pochvala patří všem členům ABBA World revival. Patřím do mladší generace (23 let) a hudební kouzlo skupiny ABBA jsem objevil poměrně nedávno. Ani se mi nesnilo, že bych někdy mohl slyšet jejich písně naživo v tak působivém provedení. Co se repertoáru týče, velmi jste mě potěšili písní "As Good As New" a "When I Kissed The Teacher", které se v rádiích snad ani nehrají. Také jsem zjistil, že máte v repertoáru píseň "I've Been Waiting For You", která patří k mým nejoblíbenějším. Sice mě mrzí, že zde nezazněla, ale třeba příště budu mít štěstí :). Také by mě zajímalo, zda hrajete písně "If It Wasn't For The Nights", "The Name Of The Game", "The Piper", z nejpozději vydaných pak "Under Attack" nebo "You Owe Me One" a pak případně, zda jste se nepustili i do písní, které ABBA oficiálně nevydala, jako je "Just Like That". Děkuji Vám za skvělý zážitek a těším se na další Váš koncert. S přáním hezkého dne, Viliam Lábsky.“


Dobrý den Viliame, děkujeme Vám velice za hezký email. Potěší to muzikanty daleko více než jakékoli honoráře. Co se týče výběru písniček, tak máme zkušenost, že vždy se najdou fajnšmekři, jak Vy, kteří mimo velkých hitů ABBY, jako ,,Mamma Mia, Dancing Queen atd., chtějí slyšet i písně, řekněme méně známe, přesto nádherné. My se vždy snažíme ve vyměřeném koncertním čase udělat co nejvíce vyvážený poměr od obého. Kromě písní, které uvádíte a které hrajeme, máme v repertoáru ještě také například One Man One Woman, Thank You For The Music. Píseň If It Wasn't For The Nights jsme hráli, píseň Piper také. Nádherný song The Name Of The Game pravděpodobně opět zařadíme do repertoáru. Umíme i píseň Tiger, People Need Love a mnohé další. Prostě baví nás to. Nyní aktuálně připravujeme písně Rock Me a When All Is Said And Done. Ve Zlíně jsme místo 90 minut hráli skoro 2 hodiny a jsme moc rádi, že nám to pořadatel takto umožnil. Diváci byli skvělí a myslíme, že všichni si koncert užili. Jsou vystoupení, kde jako hosté máme vyměřený blok třeba pouze 60minut a to je pak teprve dilema, které písně vybrat a na které se toho dne už prostě nedostane. Ještě jednou díky moc za milý a povzbuzující email. Těšíme se opět na viděnou. So long!

Dan Hofrichter za ABBA WORLD Revival
Autor: AWR
vloženo: 19.04.2017
Trvalý odkaz
abba world revival bottom frame