CZ EN DE
Přátelé, kamarádi, ABBAfilové , moc děkujeme Vám všem za skvělou podporu a přízeň v uplynulém roce 2014. Díky Vám, skupina ABBA WORLD Revival, také v tomto období odehrála další nezapomenutelná a úspěšná vystoupení s úžasnou atmosférou. Vážíme si toho, že je o nás zájem a že navštěvujete naši hudební show. Opět a jenom díky Vám, jsou v posledních letech téměř všechna naše koncertní vystoupení vyprodaná. Zejména v kulturních centrech, městských divadlech a sálech. Moc si tohoto faktu vážíme a jelikož nechceme dřímat na „vavřínech“, tak pro Vás opět chystáme několik nových hudebních lahůdek a také, další nová překvapení a zpestření v naší hudební show.

Právě v této souvislosti nám dovolte , abychom zmínili, že nadcházející rok 2015 bude opět naplněn množstvím, jak věříme, nezapomenutelných vystoupení po celé České republice, ale i v zahraničí. Čekají nás další vystoupení na Slovensku, dále turné po Německu, k tomu průběžná jednorázová vystoupení v Německých halách a klubech. Na podzim pak je v poslední fázi organizační přípravy premiérové min-turné ABBA WORLD Revivalu v Rusku. Pozvání jsme totiž dostali do nejprestižnějšího koncertního domu v Moskvě, s kapacitou sálu pro více než 2.500 diváků. Samozřejmě že, naším hlavním teritoriem je domácí scéna a tak se již nyní velice těšíme na všechna naše vystoupení, která se budou konat v Novém roce 2015 po celé České republice . Sledujte prosím pozorně termíny a místa pro nadcházející vystoupení v sekci Koncerty na tomto webu a další podrobnosti pak naleznete na našich Facebookových stránkách.

Pozn. ABBA WR – 01.01.2015 :
První letošní vyřejné vystoupení se konalo na nový rok na náměstí v Protivíně. Jednalo se o srdeční záležitost, neboť důvěru a pozvání na tuto akci, jsme dostali již po třetí. Velké celovečerní koncertní vystoupení, doplněné nádherným XII. novoročním ohňostrojem koncipovaným na hudbu skladatele Ennio Moriconeho, sledovalo zcela zplněné Protivínské náměstí. Odhadem přes 5.000 diváku si i v lednovém zimním počasí užilo všechny legendární hity skupiny ABBA. Publikum bylo skvělé a show se líbila. Na úplný závěr zpívalo celé náměstí známou píseň Mamma Mia! Bylo to velmi milé – moc děkujeme za pozvání, vážíme si toho. Speciální poděkování patří všem štědrým sponzorům akce a také protivínské radnici, dále pak jmenovitě panu starostovi Jaromíru Hlaváčovi a zejména paní Silvě Karfíkové z Kulturního centra za příkladnou organizaci.


Po skvělém Protivínském vystoupení na ABBA WORLD Revival již čekají další a další vystoupení a koncerty v tuzemsku i zahraničí. Je úžasné, že již nyní máme sjednány termíny vystoupení pro následující rok 2016. Atraktivní novinky čekají i celkovou mediální prezentaci ABBA WORLD Revivalu. V polovině roku 2015 chystáme dlouho očekávané vydání živého koncertního DVD ABBA WORLD Revival – Live in concert, které přináší celý, téměř 3 hodinový, narozeninový koncert skupiny. Dále je v přípravě vydání nových pamětních a podpisových karet, plákátů, triček, placek, atd., atp.

V nejbližší době dojde také k vydání zbrusu nového, CD a DVD – ABBA WORLD Revival – The Greatest Hits Vol.2 , které bude obsahovat další legendární písně, jenž se před časem nevešly na CD/DVD - ABBA WORLD Revival - The Greatest Hits Vol.1, vydané v roce 2012. Věříme, že Vám tento multi-mediální komplet udělá radost a že, se třeba bude prodávat stejně dobře jako předchozí CD/DVD komplet nazvaný Vol.1 . Chcete-li se i Vy zúčastnit hudební show skupiny ABBA World Revival, kde je ta pravá ABBA atmosféra zaručena, pak využijte v nadcházejícím roce jedné z příležitostí. Všichni jste srdečně zváni. Pokud náhodou chcete navštívit již to nejbližší vystoupení, tak spolu s námi můžete vycestovat do Německa. Udělejte si nevšední výlet! Dne 17.01.2015 vystoupí ABBA WORLD Revival ve Stadthalle Alte Kelter v německém Besigheimu. Kdo budete mít zájem neváhejte - kapacita sálu je omezená.

Pozn. ABBA WR – 07.01.2015 :
Skvělá zpráva - podle posledních informací je vystoupení v Besigheimu již předem beznadějně vyprodané! Jak skvělý začátek koncertního roku :-)


Samozřejmě, že další vystoupení, zejména zde v ČR, budou následovat, takže kdo bude mít opravdový zájem, tak ten si jistě vyhovující místo konání, termín i čas v příštích měsících bez potíží najde.

Těšíme se na Vás! ……. So Long!

ABBA World Revival
Autor: AWR
vloženo: 02.01.2015
Trvalý odkaz
abba world revival bottom frame