CZ EN DE
ABBA WORLD Revival – Schiebocker tage - Bischofswerda!!!

Úžasný večer spojený s koncertní show ABBA WORLD Revivalu se konal dne 16.06.2013 v německé Bischofswedě. Zcela zaplněné náměstí se již od dopoledne těšilo na legendární melodie a přesně ve 20:00h došlo na úvodní tóny písně Waterloo v podání ABBA WORLD Revivalu. Celé vystoupení mělo strhující spád a spokojené publikum si vytleskalo celkem trojité zugabe nebo-li přídavek. Tentokrát na přání zazněli písně Mamma Mia, Lay All Your Love On Me a mega-hit Thank You For The Music, kterou zpívalo celé náměstí. Byl to skvělý zážitek a ABBA WORLD Revival dostal pochvalný feedback v podobě ohlasu od účastníků této akce:

…. “ Hallo, der Auftritt in Bischofswerda am 16. Juni war GROSSARTIG!!! Vielen Dank für diese tolle Show! Viele Grüße, Anne-Katrin Kretschmar“ ….


…. “ It was a pleasure to meet you guys. I'm glad that you enjoyed your stay in our little town. We received a really great feedback for your show, so thanks to all of you for bringing an enjoyable night to the people of Bischofswerda. Alexandra Lange“ ….

Pár fotek v následujícím odkazu přiblíží večer na náměstí v Bischofswerda všem, kteří se nemohli účastnit.

ABBA World Revival


Fotky: ABBA WORLD Revival – Schiebocker tage - Bischofswerda Germany: Schiebocker tage - Bischofswerda
Autor: AWR
vloženo: 08.07.2013
Trvalý odkaz
abba world revival bottom frame