CZ EN DE
ABBA WORLD a Queenmania ………. Sportovní hala – Nová Paka !!!!

Our last show was fantastic! The Ice hall in Nova Paka was completly sold out and brimful. Everybody from ABBA WORLD Revival could'nt await to play the show! The atmosphere was fantastic from the start, the people in hall froliced around! People danced and it was a fantastic evening. The mood was heated up, the hall quaked, the musicians gave their best - it was so amazing! Simply told the show was great! Everybody gave its best and the Nova Paka audience partied with us. So we had a fantastic evening and a wonderful sold out (!) show. It was a big pleasure! You can see it on the pictures. It was a wonderful evening! You all have brought us unforgetable show and evrybody of us won his own special memories. A big Thank you to all the visitors!

Kind regards from your
ABBA WORLD Revival



Určitě jedno z nejúspěšnějších letošních vystoupení absolvoval ABBA WORLD Revival 25.06.2011 od 20:00 hodin na zimním stadiónu v Nové Pace. Díky zkušené pořádající agentuře se v tento den sešli na jednom pódiu skupiny ABBA WORLD a Queenmania. Příslib skvělé hudby v podobě opravdu legendárních písní se toho večera skutečně vrchovatě naplnil. Dynamická show ABBA WORLD v podání 10-ti profesionálních muzikantů na pódiu doplněná o nejmodernější světelné a pyrotechnické efekty strhla snad všechny přítomné diváky v hale. Energické a jedním slovem skvěle spolupracující publikum svým zpěvem, pohupováním se do rytmu a tleskáním vytvořilo neopakovatelnou atmosféru, která znovu dokázala, že písně legendární švédské čtveřice jsou prostě nezapomenutelné. ABBA WORLD dal do téměř dvouhodinového koncertu maximum energie a kapela jela tak říkajíc na plný výkon. Publikum okamžitě vycítilo nevšední nasazení všech hudebníků na pódiu a tak reakce diváků byla po každé písni opravdu jedinečná. Skandovaný potlesk o přídavek na závěr byl tou největší odměnou skupině ABBA WORLD za předvedenou show. Ukázalo se, že tento jedinečný repertoár patří i na obrovská pódia a sportovní stadiony či veliké haly. Když pak lehce po 22:00 hodině na pódium nastupovala skupina Queenmania, tak z reakcí všech členů této kapely a hlavně z reakce publika v hale bylo zřejmé, že je čeká opravdu nelehký úkol po smršti jménem ABBA WORLD revival. Vystoupení ABBA WORLD bylo natáčeno firmou UHL records na DVD a tak, již brzy na těchto stránkách zveřejníme alespoň zkrácenou verzi z tohoto videa. V sekci fotogalerie jako vždy naleznete spoustu nových fotek z této show. Jako pozvánku do obsáhlé fotogalerie jsme pod tímto příspěvkem umístili několik vybraných fotografií. Děkujeme všem za podporu a těšíme se brzy někde na shledanou!
ABBA World Revival

ABBA WR – Sportovní hala Nová Paka 25.06.2011: ABBA WR - foto 1. ABBA WR - foto 2. ABBA WR - foto 3. ABBA WR - foto 4. ABBA WR - foto 5. ABBA WR - foto 6. ABBA WR - foto 7. ABBA WR - foto 8. ABBA WR - foto 9. ABBA WR - foto 10. ABBA WR - foto 11. ABBA WR - foto 12. ABBA WR - foto 13. ABBA WR - foto 14. ABBA WR - foto 15. ABBA WR - foto 16.
Autor: AWR
vloženo: 27.06.2011
Trvalý odkaz
abba world revival bottom frame