CZ EN DE
ABBA WR na Magic Party - SH Folimanka Praha !!… vystoupil také Mig 21 a moderoval Leoš Mareš !! Magic Party 2009 v pražské sportovní hale Folimanka navštívilo 26.02.2009 přes 2.500 pozvaných hostů společnosti Česká spořitelna, a.s., které večerem provázel známý moderátor Leoš Mareš. O hudební složku večera se rovnoměrně podělila skupina MIG 21 právě s ABBA WR. Pěkné písně Mig 21 a hlavně charisma frontmana skupiny Jiřího Macháčka skvěle připravili atmosféru pro nástup ABBA WR. Připravena pro tento večer byla opět celá kavalérie světových hitů a zcela zaplněná sportovní hala si připomínku zlatých let 70-tých a 80-tých náramně užila. Doslova euforii a nadšení v davu vyvolaly píseně Gimme! Gimme! Gimme! a Dancing Queen. Nejhlasitěji ze všech a s největší vervou však publikum toho večera v hale zpívalo pecku Mamma Mia a to tak, že muzikanty z ABBA WR z toho až lehce „mrazilo v zádech“. Díky moc! Jsou to zkrátka opravdové mega-hity a pro ABBA WR je vždy opravdu velkým potěšením a nevšedním muzikantským zážitkem si je 100% živě zahrát před spokojeným publikem. Děkujeme za pozvání na povedenou Magic party 2009, byla to opravdu magická noc pro všechny přítomné! ABBA WR.

P.S.: Zde si dovolíme zveřejnit poděkování od pořádající agentury, které jsem obdrželi pár dní po tomto vystoupení. Toto uznání a poděkování opravdu udělalo velikou radost! ABBA WR.

\" Dobrý den,
velmi ráda bych Vám chtěla poděkovat za skvělou práci na čtvrteční akci Magic party pro Českou spořitelnu. Akce se opravdu podařila a klient byl velmi spokojen! Budu se těšit někdy příště opět na viděnou!
S pozdravem zůstává, Renáta Dudová - Account Manager, Key production s.r.o.
\"
Autor: AWR
vloženo: 05.03.2009
Trvalý odkaz
abba world revival bottom frame