Hudba skupiny ABBA a jednotlivé sólové projekty : Diskusni forum o skupine ABBA
Písně ABBAy, muzikály a sólové desky protagonistů
novinky skupiny ABBA World Revival
A közelmúltban korán bepillantást nyerhettünk
Autor: Berkouw (IP zalogováno)
Datum: 8 April, 2022 10:25

A new Jordan Brand kapszulájának egyik legkeresettebb sziluettje, az Női Nike sportcipő Akció Weather Jordan 1 Low a new teljes tavaszi szezon irányításán van. Míg az alacsony szárú tornacipő néhány hónapra eltűnt, mivel a téli sziluett kiemelte a megjelenési naptárakat, mindjárt itt az ideje, hogy az AJ1 Low kilépjen a hibernációból, ami egy nagyszerű "Tie-Dye" átalakítással indul.

A 2022-ben esedékes Jordan Brand egy szép kis nike air jordan 1 online áruház-t kapott a ruhaujjába, hogy rajongóik élvezhessék. Bár nem szivárogtak ki képek a new megjelenítésről, ez az ajánlat fehér, szürke köd, fekete és fehérített korall színárnyalatokat tartalmaz. Teljes bőr dizájnra számíthat a szokásos AJ1 Highval fekete, szürke és fehér színekben, miközben a new nyelv márkajelzése szép korall árnyalatban pompázik. A fenékre várhatóan fehér gumi középtalp és fekete külső talp kerül.

A Nike Feaf 1 kínálata 2022-ben egyelőre nike air force 1 low online üzlet bőséges, a klasszikus modell negyvenedik évfordulója alkalmából heti rendszerességgel érkeznek új színek. A közelmúltban korán bepillantást nyerhettünk egy új párba, amely idén várhatóan megjelenik, és amely a klasszikus tornacipőt új kender konstrukcióban építi át a Nike Move to Zero fenntarthatósági kampányának részeként. Míg ez a new pár színes palettát és nagy kontrasztú színblokkolást tartalmazott, ezen a hétvégén egy második stílus is megjelent, amely az AF1 Kendert nagyrészt fehér stílusban önti.

A Nike még egy szavazást is tartott, amely lehetővé tette a rajongóknak, hogy válasszanak a nike air force 1 cipo olcsón online és a Purple Hit között, és úgy tűnik, a lila kapta a new legtöbb szavazatot. Noha kiszivárgott képek még nem jelentek meg, várhatóan a múlthoz hasonlóan megérkezik az átalakítás: lila teljes bőr felsőrésszel, oldalain pedig egy csontvázas láb látható. A további részletek valószínűleg a fehér Nike márkajelzést és a new sötétben világító külső talpakat is magukban foglalják.Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci.